‘Benissa Neta’ registra una reducció significativa de la femta de gos

• Un informe tècnic dels serveis de neteja indica una disminució aproximada del 20% respecte a fa 3 mesos.
• La zona centre ha millorat notablement mentre que en les àrees perifèriques a penes s'ha notat.

Posar en perfecte estat de revista el poble de Benissa ha sigut, des de la seua arribada al govern, una de les principals preocupacions d'Arturo Poquet i del seu equip. Poc temps després de prendre la regnes de l'ajuntament, l'àrea de sanitat, conjuntament amb alcaldia, van activar la campanya 'Benissa Neta', una acció amb la qual pretenien conscienciar a la ciutadania benissera de la necessitat de recollir 'les caques' de les seues mascotes.
Dos mesos després de l'esmentada iniciativa, es pot afirmar que 'Benissa Neta' ha funcionat, especialment en les zones més cèntriques del municipi. Un informe elaborat pels serveis de neteja del municipi confirma que les 'caques' s'han reduït aproximadament en un 20%, la qual cosa suposa també una disminució de les despeses i recursos emprats per a la neteja. Si bé és cert que l'actual executiu té un llarg camí al davant, aquests són els primers passos per a aconseguir el tan anhelat desig de tindre un poble lliure de caques i d'orines. I és que, l'última idea del departament de sanitat ha sigut repartir botelletes reutilitzables entre els amos de mascotes perquè, a més d'agafar les deposicions, també ajuden a netejar els 'pipis'.
El màxim responsable municipal, Arturo Poquet, sosté sentir-se molt satisfet amb l'evolució, però ha recalcat que no es conforma amb això i espera acabar el seu mandat amb una Benissa quasi completament lliure de femta d'animals. Poquet ha dit "som un poble turístic i no ens podem permetre donar una mala imatge". Ha continuat la seua intervenció manifestant que "s'estan ultimant els detalls de l'ordenança. Esperem tindre-la en vigor en els pròxims mesos". Per a finalitzar, ha volgut agrair a tots els veïns i veïnes que han pres consciència i han "reconduït els seus hàbits perquè tots tinguem una Benissa més neta". Així mateix ha reclamat “màxima col·laboració a la ciutadania per a conquistar l'objectiu d'un poble lliure de femta i orines d'animals”