Benissa amb tu

Alcalde

 

Vull donar-te una afectuosa benvinguda al nostre espai online municipal. Potser aquesta pàgina que et trobes llegint ara mateix siga un clar reflex de la realitat del nostre municipi, una pàgina que ha anat adaptant el seu contingut a un nou procés de canvi, il·lusionant i imparable.

Ha passat ja un temps des que assumim la labor de govern municipal, i ho vam fer amb el compromís de donar prioritat a la transparència i la participació, fonamental per a establir els pilars d'una nova societat més preparada per a la realitat que tots vivim en els nostres municipis. Valga com a exemple de transparència que ara ja pots consultar la meua agenda de treball diària, i pròximament anirem implementant més dades que han de ser públiques.

Perquè aquesta web ha de ser una porta oberta a eixa transparència i eixa participació, amb informació de serveis públics, de la gestió municipal, ofertes laborals, notícies i molts més continguts.

Som un municipi singular, carregat d'història, emprenedor i acollidor, acompanyat per un entorn que ens fa únics en molts aspectes. Benissa és un poble obert en el qual cohabiten múltiples nacionalitats i que s'enriqueix d'aquesta convivència.

I aquesta singularitat amb la qual hem crescut ens fa saber que sempre es pot millorar, sempre es pot fer un pas més. I aquest és el nostre objectiu. Mentre, si en la teua visita a la web de l’Ajuntament de Benissa no trobes allò que has vingut a buscar, no dubtes a fer-nos-ho saber. El nostre desig és treballar per a oferir el millor servei possible i, ací, sempre necessitarem la vostra ajuda. Moltes gràcies.


El teu alcalde
Abel Cardona Castell

 

 

 

 


 

© 2017 Ajuntament de Benissa - Plaça Portal, 1 03720 - ajuntament@ajbenissa.es - Tel. 965730058