Unes 100 persones participen en la reunió amb el veïnat de la zona costanera

encontre ciutadania zona costanera oct2018 w

 

L'equip de Govern de Benissa ja ha realitzat diverses trobades obertes amb el veïnat de Benissa. La primera d'aquestes en el mes de juny, on van participar unes 40 persones que resideixen en el nucli urbà. L'última trobada va tenir lloc fa uns dies en l'Aula de la Mar -un espai annexe a la Tourist Info de la zona costanera-, una cita en la qual van participar un centenar de persones.

L'activitat es va desenvolupar amb normalitat i, després del lliurament previ d'un balanç de l'anterior reunió, es van tractar assumptes d'interès general i es van avançar propostes per a una millora contínua en aspectes de neteja i recollida de residus sòlids, il·luminació en els carrers, convivència i interculturalitat. També es van tractar solucions de transport públic (Benibús), de prevenció d'incendis, del futur centre auxiliar de salut o de la campanya d'empadronament, entre altres temes.

Concretament, i per a facilitar la comprensió de totes les persones assistents, es van realitzar dues reunions, una dirigida a persones que parlen anglés i alemany, i a continuació una segona trobada dirigida a un públic de parla valenciana i també castellanoparlant.

De nou, aquesta trobada amb la ciutadania va generar un diàleg directe entre l'ajuntament i les veïnes i els veïns d'aquesta zona. L'objectiu d'aquestes trobades se centra a obtenir de primera mà la informació sobre l'eficàcia de determinades actuacions, així com conèixer de forma directa com millorar els serveis que s'ofereixen en aquesta zona. De la mateixa manera, suposen una basa fonamental per a treballar en la integració i participació de determinats col·lectius en el dia a dia del municipi.