Hisenda

Regidor: Adrian Ivars
Tècnica: María José Ortolá Buigues

 

Benvingut /da al Departament de Hisenda de l´Ajuntament de Benissa.

Els departaments d'Intervenció i Tresoreria s'ocupen de la gestió econòmica i financera de l'Ajuntament de Benissa.

Des de la secció de Despeses del departament d'Intervenció es gestiona el pressupost de despeses que anualment aprova la Corporació, a través del Ple de l'Ajuntament. Tal òrgan plenari estableix les directrius a seguir i les polítiques de despeses prioritàries que es persegueixen en el municipi a fi de complir els objectius acordats.

Així, aquesta secció s'encarrega de la recepció de factures o documents anàlegs que emeten els distints proveïdors i creditors en execució del
pressupost de despeses, així com de la seua posterior tramitació, que finalitzarà amb el pagament de les mateixes a través del departament de Tresoreria.
El departament de Tresoreria s'encarrega de la materialització del pagament efectiu de les obligacions econòmiques que tinga la Corporació. Generalment es faran efectives mitjançant transferència a un compte bancari titularitat del creditor.

La secció d'Ingressos s'encarrega del registre comptable dels cobraments que es produïsquen en els comptes bancaris de titularitat municipal, així com de la gestió i inspecció de determinats ingressos tributaris i de dret públic.

L'Ajuntament de Benissa ha subscrit convenis amb SUMA (Diputació d'Alacant) per a la gestió i recaptació dels principals ingressos tributaris de la Corporació, com és l'IBI, IVTM, IIVTNU o la Taxa de Fems entre altres.

Contacte

C/ Costera del Povil s/n.
Tel.: 96 573 00 58
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
          Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
          Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 

Informació d'interès