Nova màquina de netetja i reposició de 30 papereres en l'àrea urbana

• L'Ajuntament de Benissa reforça el seu eix ‘Benissa Neta’ amb la inversió en equipament per a la neteja del municipi.
• Arturo Poquet: “Volem aconseguir l'excel·lència en neteja i per a això hem de continuar realitzant inversions de manera periòdica”

El govern local de Benissa continua treballant per a aconseguir que el municipi lluïsca la seua millor cara. Fa uns mesos es va presentar l'adquisició de la màquina de netetja de la zona costa i hui s'anuncia que l'àrea urbana comptarà amb una nova de menor grandària que servirà de suport a les quals ja es troben operatives actualment. Un total de quatre màquines que donaran servei a tot el terme municipal, i amb les quals s'espera una substancial millora dels marcadors de neteja en els pròxims mesos. A més, el consistori ha aprofitat l'ocasió per a anunciar que des de hui mateix ja estan instal·lades 30 noves papereres en diferents carrers cèntrics de Benissa com per exemple, carrer Alacant, Sant Antoni, Sant Josep, Santa Bàrbara, entre altres.
Arturo Poquet, màxim responsable municipal, ha destacat l'increïble esforç que s'està desenvolupant des de Benissa Impuls. Per a tancar la seua intervenció ha dit que “volem aconseguir l'excel·lència en neteja i per a això hem de continuar realitzant inversions de manera periòdica”.