Fernando Jiménez Fernández guanyador del certamen de pintura Salvador Soria amb l'obra ‘Resiliente 28’

• Els artistes José Antonio Hinojo Morales i Miguel Ponce Díaz (primer i segon accèssit) podran exposar en el Centre d'Art Taller d'Ivars en la temporada 2021-2022.

El jurat del certamen de pintura Salvador Soria en la seua 39 edició ha premiat l'obra ‘Resilient 28’ de l'artista valencià Fernando Jiménez Fernández amb un reconeixement econòmic dotat amb 5.000 euros. Els pintors José Antonio Hinojo Morales i Miguel Ponce Díaz podran exposar en el Centre d'Art Taller d'Ivars en la temporada 2021-2022.
A més, s'han seleccionat una vintena de propostes perquè figuren en el catàleg i s'exhibisquen en la mostra de pintura que tindrà lloc en el citat Taller d'Ivars entre setembre i octubre de 2021.
L'alcalde, Arturo Poquet, s'ha pronunciat sobre la peça guanyadora manifestant que “es tracta d'obra exquisida i singular que reflecteix a la perfecció la capacitat de resiliència de l'ésser humà a través de la figura de la dona.”
Segons ha declarat l'edil de Cultura, Rosa Lucía Pino, “igual que l'any anterior, està previst celebrar a la tardor l'acte de lliurament de premis tant dels ‘25 d'abril’ com del Certamen de Pintura Salvador Soria, així com les presentacions literàries de les obres guanyadores de l'any passat i la clausura de l'exposició de les seleccionades”. Pi ha volgut concloure la seua intervenció agraint l'enorme treball del personal tècnic de la regidoria i del jurat que ha participat en la selecció de les obres.