Benissa presenta la prova esportiva ‘Entre cales’

L'ajuntament, el Club de Natació Benissa i Club Nàutic Les Basetes van presentar en la vesprada del divendres la primera edició de la prova de natació en aigües obertes ‘Entre cales’ que tindrà lloc el dia 3 de juliol a les 9.00 hores. Amb aquesta activitat el consistori busca continuar activant l'agenda d'esdeveniments esportius a Benissa que es va veure frenada a causa de la pandèmia. El recorregut, d'al voltant de 2.500 metres, començarà en cala Baladrar, passant per Advocat, Llobella, Pinets i la Fustera i finalitzarà en Les Basetes, la qual cosa permetrà a les persones participants gaudir d'una espectacular travessia per tot el litoral del nostre municipi.
Per a poder participar en la prova, serà necessari inscriure's a través de la pàgina web somesport.com i tindrà un cost de 20€. El nombre màxim d'inscrits serà de 150 persones.
El regidor d'Esports, Adrián Cabrera, ha volgut posar en valor el treball conjunt entre el Club de natació, el Club Nàutic Les Basetes i l'ajuntament, destacant “el gran esforç de totes les persones que estan darrere de l'organització, aportant el seu coneixement, la seua experiència i el seu temps de manera desinteressada i altruista”.
L'alcalde, Arturo Poquet, ha destacat la singularitat d'aquesta prova que “permetrà als visitants i acompanyants seguir-la a peu a través del passeig litoral”. A més, Poquet ha volgut aprofitar el seu torn de paraula per a reconéixer l'impuls al projecte Benissa Activa que es tradueix, entre altres, en esdeveniments esportius d'aquest nivell. Una prova que, segons Poquet, “comença a fer els seus primers passos però ha vingut per a quedar-se”.
Des del departament d'Esports ja s'han iniciat les primeres converses amb Turisme Benissa per a incloure ‘Entre calçs’ com un dels puntals de la seua activitat promocional dins del programa Natursport.

© 2017 Ajuntament de Benissa - Plaça Portal, 1 03720 - ajuntament@ajbenissa.es - Tel. 965730058