Arturo Poquet ‘exigeix’ al ministre Ábalos una solució urgent a les retencions en l'accés a Benissa

• El primer edil dirigeix una missiva en la qual mostra la seua preocupació de cara a la temporada estival davant el previsible augment del trànsit en la rotonda provisional d'accés a l'AP-7.

    L'alcalde de Benissa, Arturo Poquet, va enviar ahir una carta al Ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos Meco, en la qual li traslladava l'emergent problemàtica en l'accés des de l'AP-7 al terme municipal de Benissa i al conjunt dels territoris del sud de la comarca de la Marina Alta a la província d'Alacant. En aqueix mateix text, Poquet, adverteix que a causa de l'execució de les obres de la variant de la N-332 es ve observant l'augment progressiu de les retencions al trànsit rodat en la rotonda habilitada per a tal efecte en l'entrada del municipi. Uns embossos que previsiblement vagen augmentant amb l'entrada de la temporada estival i l'arribada del turisme tant nacional com internacional, així com amb l'increment de la presència de població amb segona residència a la nostra comarca.
El màxim responsable municipal, que des de l'inici de la crisi ha mostrat un sòlid suport al sector econòmic de Benissa, recolzant-lo amb ajudes directes i amb accions promocionals concretes, ha volgut reiterar la seua solidaritat amb empresaris i autònoms manifestant que “des de les administracions públiques hem de fer tot el que estiga al nostre abast per a donar solucions que permeten la seua activació, dinamització i creixement”. Entenent que si les retencions continuen creixent poden suposar un fre a la recuperació econòmica del municipi.
Arturo Poquet ha tancat la missiva sol·licitant una reunió per a les pròximes setmanes a fi de trobar alternatives per a reduir el trànsit en la zona i no generar més problemes a la ciutadania i empreses.

© 2017 Ajuntament de Benissa - Plaça Portal, 1 03720 - ajuntament@ajbenissa.es - Tel. 965730058