La Junta de Govern aprova les bases per a les ajudes a l'hostaleria i comerç local

• Una acció específica que estarà dotada amb import equivalent a la taxa de recollida de residus sòlids urbans.
• El consistori destinarà 100.000 euros per a sufragar aquest pla d'ajudes.

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest matí les bases reguladores per a la concessió de subvencions a l'hostaleria i el comerç local per al foment de la seua activitat econòmica amb motiu dels efectes originats per la pandèmia del covid-19, per import equivalent a la taxa de recollida de residus sòlids urbans. Aquest pla d'ajudes específic està destinat a persones físiques o jurídiques i a les entitats mancades de personalitat jurídica legalment constituïdes com a bars i restaurants, sales de festa, hotels o similars i establiments comercials d'àmbit general, entre altres.
Per a poder participar serà necessari presentar les sol·licituds en el registre de l'Ajuntament de Benissa en imprés normalitzat que estarà disponible en la web municipal www.benissa.portaldelcomerciante.com. El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils a partir de l'endemà a la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, data que anunciarà el consistori a través dels seus diferents canals en els pròxims dies.
De la gestió del procediment s'encarregarà la Regidoria de Promoció Econòmica a través de l'Agència de desenvolupament local AFIC-CREAMA que dirigeix Isabel Bou.