Inversió de 75.000 euros en asfaltat del terme municipal

• S'han adequat 7.800 m² de camins rurals fora del centre urbà de Benissa.
• Encara que es tracta d'una competència d'Urbanisme, el regidor encarregat de coordinar totes les tasques ha sigut Adrián Ivars.

Les regidories d'Urbanisme i Medi rural han treballat de manera coordinada durant els últims mesos amb l'objectiu d'asfaltar 7.800 m² de camins rurals i vials en la zona de la costa, fora del nucli urbà municipal. Una tasca liderada i dirigida per una persona que coneix a la a perfecció fins a l'últim racó de la zona rural de Benissa, Adrián Ivars. La inversió realitzada pel consistori ascendeix a 75.000 euros que s'han distribuït en diferents àrees com Pedramala, Berdica, Pins, Sant Antoni, Orxelles, entre altres i els carrers Espigol, Magnolia i Rosella i l'encreuament amb carrer Pitera de l'àrea costanera. Ivars ha destacat que es tracta d'una iniciativa “fonamental per a les persones que viuen en les partides rurals i prioritària per a aquest equip de govern”. Tal com ha assenyalat el mateix edil “es tracta d'un compromís que adquirim a principi de mandat i que complirem de manera rigorosa”.
Ivars, que sempre ha defensat des de les seues competències la necessitat de continuar reforçant, emparant i protegint la gent que decideix viure en el camp, ha sentenciat la seua intervenció recordant que “aquesta acció ha sigut solament el principi, d'ara en avant continuarem avançant en l'adequació i millora dels nostres espais rurals”. Fa referència d'aquesta manera, als 500.000 euros que el ple municipal va aprovar el mes passat per a invertir en tasques d'asfaltat i que ja s'està treballant en visites i mesuraments per a, si pot ser dur a terme la inversió abans de l'estiu. En aquest mig milió també està prevista la millora d'aparcaments públics i camins en la zona costa.