Arturo Poquet anuncia l'ampliació immediata de les terrasses

• La mesura, que afectarà un important nombre de bars, cafeteries i restaurants, es farà efectiva a partir del pròxim dilluns dia 1.
• Arturo Poquet: “Es tracta d'una actuació oportuna, necessària i absolutament responsable en termes sanitaris”.

Per decret, amb caràcter d'urgència i sense més debat que el consens generalitzat entre tota la societat que les administracions municipals seran l'autèntic salvavides de molts negocis a la Comunitat Valenciana. Fa només una hora que l'alcalde de Benissa, Arturo Poquet, ha signat la resolució que permetrà a bars, cafeteries i restaurants del municipi ampliar les seues terrasses amb els mateixos criteris que durant la primera etapa de la pandèmia.
Una mesura que compta amb l'aval tècnic i jurídic dels diferents departaments del consistori i que permetrà al sector hostaler de Benissa ‘salvar’ les primeres setmanes d'obertura en les quals segons indiquen les últimes ordres anunciades ahir pel President de la Generalitat, Ximo Puig, l'interior dels locals no es podrà obrir al públic, excepte per a la utilització del lavabo.
Arturo Poquet, que ja va manifestar públicament el seu compromís amb el conjunt de l'empresariat de Benissa a principi de mes, ha volgut recalcar que “es tracta d'una mesura oportuna, necessària i absolutament responsable en termes sanitaris”. Poquet, que es mostra moderadament optimista amb les últimes dades sobre la situació de la pandèmia a Benissa i a la Marina Alta ha fet una nova cridà a la prudència amb un missatge molt contundent: “Què òbriguen els bars no significa que puguem eixir a extralimitar-nos, sinó que hem de continuar mantenint la precaució, respectant les mesures i sent plenament conscients de la situació que viu el nostre país”. En aquest mateix sentit, i en referència a les persones responsables dels negocis, ha declarat sentir-se molt segur, declarant que “els bars, cafeteries i restaurants de Benissa han demostrat que si es compleixen estrictament les mesures sanitàries és possible mantindre l'hostaleria oberta”.