La Policia Local s'integra com a ‘operador’ del centre d'emergències 112

• Durant el dia d'ahir es van realitzar les primeres proves per a posar en funcionament el servei.
• Ximo Nadal: “Amb aquesta mesura fem un pas avant en la gestió de les emergències a Benissa”.

La reguarda de la Policia Local ja compta amb la nova instal·lació que permetrà al nostre municipi formar part de la xarxa de localitats integrades plenament com a operadors del centre d'emergència 112. Un servei que ja venien prestant alguns municipis de la comarca com Calp o Dénia i que a partir del dia 1 de març serà una autèntica realitat per a Benissa. Durant el matí d'ahir es van realitzar les primeres proves i comprovacions tècniques amb l'objectiu de garantir el correcte funcionament de totes les telecomunicacions.
El regidor de Seguretat Ciutadana de Benissa, Ximo Nadal, ha declarat que “amb aquesta mesura fem un pas avant en la gestió de les emergències a Benissa”. A més, Nadal ha recordat que durant l'últim any i mig al capdavant de la delegació “aquest govern ha avançat de manera notable en la millora de la seguretat en el municipi”. Ha aprofitat el seu torn d'intervenció per a recordar algunes de les conquestes més significatives com el servei de reguarda 24 hores, l'ampliació de les càmeres de videovigilància o la recent incorporació de 10 agents interins, entre altres.
En la pràctica, aquesta millora suposarà que els agents de la reguarda tindran major agilitat a l'hora de comunicar-se amb tots els serveis relacionats en una emergència, la qual cosa permetrà atendre en menor temps qualsevol classe d'incidència que puga sorgir. Segons ha comunicat el cap de la Policia Local, Pedro Cobos, els efectius de guàrdia tindran tota la informació de la gestió de l'emergència en una pantalla i no serà necessari realitzar trucades per a conéixer els detalls. En definitiva, un servei més amb el qual es millorarà en el tractament i gestió de les emergències.

© 2017 Ajuntament de Benissa - Plaça Portal, 1 03720 - ajuntament@ajbenissa.es - Tel. 965730058