Benissa destinarà 3 milions i mig d'euros a inversions en el municipi

• A aquesta quantitat caldria sumar-li 500.000 euros específics per a estudis i treballs tècnics en l'àrea d'urbanisme.
• L'acord del ple va tirar avant sense el suport dels grups de l'oposició.
• Arturo Poquet: “És un moment històric que ens permetrà avançar en la transformació i el desenvolupament de Benissa”.

El govern municipal de l'Ajuntament de Benissa continua treballant per a tirar avant els principals compromisos polítics aconseguits amb la ciutadania a l'inici del mandat. Uns acords que hui ja formen part de l'agenda de projectes de les diferents regidories del consistori i que, si l'engranatge tècnic funciona tal com està previst, veuran la llum abans de finalitzar el present exercici. Segons va enumerar ahir el regidor encarregat de les tasques pressupostàries, Adrián Ivars, l'ajuntament destinarà a grans trets 500.000 euros per a tasques d'asfaltat tant en l'àrea urbana com la zona rural i costanera, 600.000 euros per a millorar el parc mòbil municipal, 350.000 euros per a qüestions d'àmbit social, prop de 700.000 euros per a instal·lacions esportives, 167.000 euros per a subvencions directes al teixit econòmic, 100.000 euros per a il·luminació d'espais públics i més d'1.000.000 per a inversions en béns patrimonials com les Antigues Escoles Velles, la Sala del Consell, entre altres i 10.000 euros per a l'adquisició d'un habitatge destinat a l'àrea Serveis Socials.
A aquestes quantitats caldria sumar el mig milió d'euros que el govern de PP i Cibe ha pressupostat específicament per a encarregar projectes de cara al futur, un dèficit que segons ha manifestat el màxim dirigent municipal Benissa sempre s'ha tingut. A més Poquet ha volgut destacar que “necessitem tindre projectes en el calaix per a agilitar possibles subvencions supramunicipals durant els pròxims anys”. Per part seua, Ivars, ha destacat en les seues múltiples intervencions durant el ple, la gran faena tècnica que està fent el seu departament, al qual ha agraït explícitament la labor durant aquestes últimes setmanes.
L'alcalde, Arturo Poquet, ha manifestat sentir-se esperançat amb l'horitzó inversor del municipi. Segons el primer edil “ens trobem en un moment històric que ens permetrà avançar en la transformació i el desenvolupament de Benissa”.