Modernes instal·lacions a l'aire lliure per als tres centres públics de Benissa

• Adrián Cabrera: “Ens adaptem ràpidament per a oferir solucions innovadores i garantir la seguretat de l'alumnat en el nostre municipi”.
• El departament d'Educació inverteix 16.000 euros en la construcció de tres aules exteriors amb espai per a 25 estudiants cadascuna.

El departament d'Educació de l'Ajuntament de Benissa ha presentat hui mateix tres noves aules exteriors amb capacitat per a 25 estudiants cadascuna d'elles que s'instal·laran en diferents espais habilitats en els centres públics del municipi. Tant el CEIP Manuel Bru i Pare Melchor, com l'IES Josep Iborra tindran la possibilitat de ‘reorganitzar’ la docència i enfocar les classes d'una forma més dinàmica; a l'aire lliure i fora dels tradicionals aularis. Una iniciativa pionera a la Comunitat Valenciana que ha sigut impulsada pel regidor Adrián Cabrera i amb la qual es pretén ajudar als col·legis i l'institut al fet que amb l'arribada del bon temps puguen oferir part de la seua docència en un entorn més amable. I és que, segons ha manifestat el mateix Cabrera “es tracta d'una acció amb la qual ens adaptem de manera àgil per a oferir solucions innovadores i garantir la seguretat de l'alumnat en el nostre municipi”.
Per part seua, l'alcalde de la localitat, Arturo Poquet que també ha assistit a la presentació, ha agraït enormement la gran faena desenvolupada per l'àrea d'Educació, declarant que “aquesta és la prova que som un govern capaç d'atendre la ciutadania amb iniciatives originals i noves com la de les aules exteriors”.
Unes aules en doble fila d'estructura metàl·lica en ferro galvanitzat, seients pvc i model amfiteatre per a afavorir la comunicació entre alumnes i professors.