Programa d'activitats a Benissa per a celebrar el Dia Mundial del Turisme

• Les jornades tindran lloc els dies 26 i 27 de setembre sota el marc ‘Turisme i desenvolupament rural’.
• Jorge Ivars: “Una aposta ferma per ‘promocionar’ les nostres tradicions i costums lligats al sector primari”.

Benissa celebra el Dia Mundial del Turisme amb un programa d'activitats sota el títol ‘Turisme i desenvolupament rural’. El dissabte dia 26 de setembre hi haurà una visita guiada temàtica que eixirà de la Plaça Portal a les 18.00 h i acabarà en el mateix punt al voltant de les 20.00 h. El diumenge 27 s'ha organitzat un passeig amb bici familiar per la ‘Ruta dels RiuRaus’ amb el qual es pretén donar a conéixer el patrimoni rural i agrícola de Benissa que arrancarà del pàrquing del Col·legi Manuel Bru a les 9.00 h, acabant a les 11.00 h en el mateix aparcament del centre. L'aforament màxim permés per a cadascuna de les jornades serà de 20 persones i les inscripcions es podran cursar fins al divendres 25 a les 13.00 hores acudint a l'Oficina de Turisme de Benissa, a través dels telèfons habilitats o pel correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Cal recordar que per a poder participar en la ruta ciclista, serà necessari tindre més de 6 anys i portar la teua pròpia bicicleta. L'assegurança obligatòria anirà a càrrec de l'ajuntament i cobrirà possibles accidents que es puguen produir durant tot el trajecte.
El regidor de Turisme, Jorge Ivars, ha destacat la necessitat de commemorar aquest dia com “un reconeixement indispensable al descomunal esforç que ha realitzat el sector durant aquests últims mesos”. A més, Ivars ha afegit que “hem de continuar treballant en la promoció de Benissa de cara a l'últim trimestre de l'any”.
En relació al cicle d'activitats proposat per l'àrea, ha manifestat que es tracta “d'una aposta ferma per donar a conéixer les nostres tradicions i costums lligats al sector primari”.
És important destacar que Benissa va presentar la setmana passada uns números moderadament positius del balanç estival, convertint-se en un dels territoris de la Comunitat Valenciana que millor ha sabut enfrontar-se a la crisi sanitària global. Una estratègia centrada en el turisme ‘sostenible’ i a ‘l'aire lliure’ sota el paraigua promocional ‘Benissa NaturSport’ li ha servit per a salvar una temporada bastant complicada per a un sector capital i estratègic en el nostre municipi.