Comité de Seguretat i Salut per a previndre possibles casos de Covid en el consistori

 

• En la reunió s'han fixat noves actuacions entre les quals es destaca el disseny d'un formulari d'accés a les persones que entren en les dependències municipals.
• Jorge Ivars: “En aquests moments és important comptar amb una administració flexible que vaja adaptant els seus protocols als nous elements que puguen anar apareixent.”

L'Ajuntament de Benissa ha celebrat hui un Comité de Seguretat i Salut amb l'objectiu de definir els protocols i mesures a tindre en compte per a continuar garantint la seguretat del personal emprat municipal. En la reunió s'han fixat noves actuacions entre les quals es troba el disseny d'un formulari d'accés a les dependències municipals per a comptar amb un registre exhaustiu de totes les persones que passen per l'ajuntament o la presa de temperatura en els accessos a les dependències, així com perfilar tots els protocols d'actuació enfront d'una possible situació covid en els centres de treball. El regidor delegat de l'àrea, Jorge Ivars, ha manifestat la importància de tindre en aquests moments una administració flexible que vaja adaptant els seus protocols als nous elements que puguen anar apareixent. A més, ha volgut recordar que durant tota la pandèmia l'ajuntament ha continuat prestant els serveis de manera exemplar combinant tasques presencials amb el teletreball sense menyscabar la seguretat del personal emprat municipal.
A la trobada, que ha durat poc més de dues hores, han assistit representants sindicals i portaveus dels grups de l'oposició, a més del regidor del govern, Jorge Ivars.