Adrián Cabrera reuneix el Consell Escolar Municipal per a preparar la tornada a l'escola a Benissa

• Un inici de curs marcat per la incertesa i l'absència de mesures concretes de les administracions competents.
• Adrián Cabrera: “Volem coordinar accions conjuntes amb els col·legis i l'institut per a reforçar la seguretat de tots els estudiants de Benissa”.

La incertesa, la falta de mesures concretes i el temor a nous rebrots estan marcant el protagonisme en un inici del curs escolar que s'està convertint en un autèntic maldecap per a docents i familiars dels estudiants. I és que, les administracions públiques s'enfronten, per primera vegada en la història, a un escenari absolutament desconegut.
Per això, des de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Benissa es pretén col·laborar de manera activa amb la Conselleria d'Educació, els centres públics, les guarderies i tots els espais formatius d'activitats extraescolars del municipi per a intentar garantir una volta a l'activitat amb les majors garanties de seguretat.
L'edil de l'àrea, Adrián Cabrera, ha pres la iniciativa de convocar de manera urgent i extraordinària per a dilluns que ve 31 a les 12.00 hores en Els Cases del Batle una reunió del Consell Escolar Municipal a la qual també assistirà l'alcalde i a la qual se sumaran els màxims responsables de les àrees de seguretat i neteja, a més d'altres tècnics de l'ajuntament que participaran activament en el ‘Pla Municipal Tornada a l'escola’.
Des del consistori ja han tingut lloc les primeres converses i trobades presencials amb la direcció d'algun centre per a conéixer de primera mà la situació, les necessitats i començar a dissenyar els primers protocols. Encara que l'ajuntament no ostenta les competències directes en matèria d'educació, Cabrera ha reconegut obertament la seua preocupació davant una situació que qualifica de ‘complexa’ i que requereix un gran exercici de cooperació. Per tant, ha recalcat la necessitat de “coordinar accions conjuntes amb els col·legis i l'institut per a reforçar la seguretat de tots els estudiants de Benissa”.
Segons Cabrera, “ara el més important és que siguem capaços d'assegurar una tornada a l'escola segura i amb autèntiques garanties per a les famílies, el personal d'administració i els docents”.