Arturo Poquet Ribes

Alcalde

 

Benvolgut amic i amiga,

Vull donar-te la benvinguda a l'espai digital del nostre Ajuntament, una finestra a través de la qual podràs trobar totes les qüestions d'interés sobre el nostre municipi.

Ha passat ja un temps des que assumim la labor de govern municipal, i ho vam fer amb el compromís de donar prioritat a la transparència i la participació, fonamental per a establir els pilars d'una nova societat més preparada per a la realitat que tots vivim en els nostres municipis. Valga com a exemple de transparència que ara ja pots consultar la meua agenda de treball diària, i pròximament anirem implementant més dades que han de ser públiques.

Som la institució pública més pròxima a la ciutadania i per això tenim la responsabilitat i obligació de facilitar informació sobre serveis i activitats de la forma més àgil i accessible. Amb aquest objectiu posem al teu servei un portal web modern i en constant transformació on podràs trobar totes les dades d'interés i realitzar gestions de forma senzilla.

Soc un ferm defensor del servei públic i un amant del municipalisme. M'agrada treballar per als benissers i benisseres i per això crec en la necessitat d'establir un diàleg constant, sincer i recíproc. Vull convertir la web institucional en un lloc de trobada, un fòrum on es recullen totes aquelles propostes i suggeriments que estimes oportunes, enriquint així la relació entre l'ajuntament i els veïns.

Estic plenament convençut de la importància de continuar avançant en una comunicació més directa i participativa. Entre tots escriurem les línies del futur de Benissa.


Rep una cordial salutació
Arturo Poquet Ribes