Puchol II, Héctor i Bueno guanyen el V Trofeu Diputació d’Alacant

Campions Trofeu 2018

 

Divendres passat, dia 1 de juny, el Trinquet Municipal de Benissa va ser escenari d'una gran vesprada de pilota valenciana amb motiu de la disputa de la final del V Trofeu d'Escala i Corda Diputació d'Alacant.

La final va enfrontar al trio format per Puchol II, Héctor i Bueno amb Pere Roc II, Pere i Carlos. Els primers van aconseguir un avantatge significatiu que va resultar decisiu al final d'aquesta.

La partida, que semblava sentenciada d'inici, va comptar amb l'esperada reacció de Pere Roc II, Pere i Carlos, que van fer que la disputa es perllongara amb un joc molt bo per part dels sis jugadors. No obstant això, la distància aconseguida en el marcador i l'esgotament per la remuntada va fer que la victòria final, i per tant el trofeu, anara a parar a les mans de Puchol II, Héctor i Bueno.

El trofeu va comptar amb la presència, entre altres, del coordinador de pilota de la Direcció general d'Esports de la Generalitat, Sebastià Giner, El vicepresident de la Fundació de Pilota Valenciana Pepe Cataluña i el Regidor d'Esports Xavi Tro.

En definitiva, la final va generar un excel·lent espectacle davant un gran nombre d'aficionats que ompliren el Trinquet de Benissa, fet que posa de manifest, una vegada més, l'arrelament d'aquest esport tradicional en el nostre municipi. I en aquesta ocasió, com a seu d'un dels tornejos més prestigiosos que es celebren a terres valencianes.

Subvenció per millorar el trinquet local

També relacionat amb la pràctica de la Pilota Valenciana, l’Ajuntament ha rebut una subvenció per a les obres de millora d'il·luminació i coberta del Trinquet de Benissa. El total del cost del projecte suma 35.037 € i la Generalitat Valenciana ha concedit 22.423 €.

Amb aquesta ajuda milloren aquestes infraestructures esportives, que després de celebrar el seu 60é aniversari en 2017 veuen com ara es millora la coberta, facilitant la visibilitat en el joc i incorporant el nou enllumenament, més modern i que generarà un estalvi energètic.

Xavi Tro, regidor d’Esports, explica que “cal seguir invertint en aquesta instal·lació esportiva tan noble, que també té una escola esportiva dirigida per un pilotari professional establert a Benissa i que compta amb un nombre creixent de membres”.

© 2017 Ajuntament de Benissa - Plaça Portal, 1 03720 - ajuntament@ajbenissa.es - Tel. 965730058