L'Escola de Estiu obri el seu termini d'inscripció

escolaestiu2

 

L'ajuntament de Benissa programa un ampli ventall d'activitats per a joves durant els mesos d'estiu. Ja s'ha obert el termini d'inscripció per a L´Escola d´Estiu, una singular oferta que combina, com en anys anteriors, l'oci i l'educació per a fer, dels mesos d'estiu, una època en la qual els més joves puguen ampliar els seus coneixements de manera activa.

L’Escola d´Estiu, que es celebrarà del 3 a 31 de Juliol, desenvoluparà activitats que comprenen natació, activitats esportives, excursions, gymcanes, cuina o música, entre altres accions.

A fi de traslladar a les persones interessades tots els detalls d'aquesta acció, està programada una reunió informativa que es celebrarà, dimarts que ve, dia 5 a les 20.00 h, en les Cases del Batlle.

En un altre ordre de coses, l'Ajuntament ha fet públic el cartell anunciador dels Campaments d´Estiu, una nova alternativa d'oci que tindrà lloc entre l'1 i el 8 de Juliol, a joves entre 8 i 16 anys que quedaran dividits en dos grups d'edats.

Per als més xicotets, xiquets i xiquetes d'entre 3 i 12 anys, l'ajuntament ha programat les activitats incloses en el programa “A l’Estiu Benissa Somriu”, un conjunt d'activitats que es celebren del 25 al 29 de Juny i que inclouen treballar amb tallers amb temàtica mediambiental, social o artística, combinant accions lúdiques i educatives.

En aquest mateix sentit, és important assenyalar que en el mes de juny van a desenvolupar-se per a joves de Benissa amb edats compreses entre els 11 i els 16 anys, les activitats previstes dins del Jovestiu, una oferta de tallers en la qual els participants podran adquirir coneixements sobre defensa personal, interpretació o ball, entre altres temes.

© 2017 Ajuntament de Benissa - Plaça Portal, 1 03720 - ajuntament@ajbenissa.es - Tel. 965730058