Benissa ‘estrena’ tendals al parc infantil de la plaça Dolores Piera

• Arturo Poquet: “Donem resposta a una reivindicació de moltes famílies de Benissa”.
• S'han instal·lat sis veles resistents als raigs UVA.

El sol ja no serà un problema per als xiquets i xiquetes que gaudeixen cada dia de la zona de jocs infantils instal·lats la cèntrica plaça Daures Piera. Des de hui mateix, la instal·lació compta amb un nou equipament de tendals integrats per 6 veles resistents als raigs UVA, suportades per 11 pals de 6 metres d'altura i 165 mm de diàmetre ancorades mitjançant sabates de formigó armat. La inversió, que no superarà els 50.000 euros, permetrà l'ús de l'espai infantil de manera confortable durant els mesos de major exposició solar com són l'estiu i part de la primavera i tardor.
Encara que el departament d'urbanisme ha treballat a contrarellotge durant tot l'any, diferents qüestions tècniques han impossibilitat el seu muntatge fins fa uns dies, màxima que l'alcalde ha volgut justificar al·legant la falta d'estoc aquests últims mesos a causa de la dificultat d'accés a matèries primeres que estan tenint tots els fabricants.
No obstant això, Arturo Poquet, ha destacat aquesta acció municipal com un nou encert de l'equip de govern que “una vegada més torna a fer gala d'una gestió que parteix de l'escolta activa”. Poquet ha sentenciat manifestat que “amb els tendals del parc Dolores Piera es dona resposta a una reivindicació de moltes famílies a Benissa”.