Nou parc infantil “repte” en la zona de la pineda

• Un projecte amb el qual es pretén continuar fomentant l'activitat física i la psicomotricitat entre els més xicotets de la casa.
• Arturo Poquet: “Amb aquest nou espai no sols ampliem les nostres instal·lacions esportives sinó que desenvolupem el nostre projecte Benissa Activa”.
• Adrián Cabrera: “Esport, salut i entreteniment per a millorar la qualitat de vida dels benissers i benisseres”.


Encara que l'últim any ha sigut complicat per a totes les administracions públiques, l'Ajuntament de Benissa ha tornat a demostrar que la pandèmia no suposa un obstacle que interrompa la seua agenda de projectes municipals. En aquesta ocasió es tracta d'un parc infantil modalitat repte instal·lat en la pineda annexa a les instal·lacions de la piscina municipal, just davall del parc de cal·listènia que el consistori va presentar fa només uns mesos. Arturo Poquet, alcalde de la localitat, ha declarat que “amb aquest nou espai no sols ampliem les nostres instal·lacions esportives sinó que desenvolupem el nostre projecte Benissa Activa”.
Després de diverses setmanes de treball administratiu i tècnic es pot afirmar que els troncs d'equilibre, el pont penjant, la passarel·la de troncs, la xarxa triangular o el gronxador de tres pals ja són una realitat de la qual es podrà gaudir des de hui mateix. Però a més de la zona de joc, també s'ha previst una xicoteta àrea recreativa amb cinc taules de picinic que serviran com a espai de descans, per a prendre el berenar o simplement per a passar una estona agradable sota l'abundant ombra que aporten els pins.
El parc infantil repte persegueix que els xiquets plantegen el joc com un desafiament amb un inici i una fi, entre els quals serà necessari superar diferents proves o obstacles que l'ajudaran a millorar les seues habilitats motrius, de coordinació o força.
Adrián Cabrera, regidor que s'ha encarregat de supervisar el projecte, ha declarat que “el millor que podem oferir al nostre poble és esport, salut i entreteniment per a millorar la qualitat de vida”.