L'ajuntament insta la ciutadania a col·laborar amb l'Institut per a la Transició Justa

• A través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. es podran enviar projectes estratègics per a Benissa fins al dia 30 de març.
• L'organisme autònom depén del Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic i té com a objectiu fixar les inversions prioritàries per al futur d'Espanya.

L'ajuntament acaba de fer una crida a la ciutadania de Benissa que desitge participar en la consulta pública llançada fa uns dies per l'Institut per a la Transició Justa, dependent del Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic. Una iniciativa amb la qual l'ens governamental pretén nodrir-se d'informació de tots els municipis d'Espanya a fi de desenvolupar la normativa per a la posada en marxa d'un programa d'ajudes dirigit a reforçar tècnicament a les entitats locals prestant assistència en la preparació de projectes d'obres per a aquells components del Pla de Reconstrucció, Transformació i Resiliència. Amb aquesta consulta, el Govern d'Espanya podrà definir actuacions finançables a través dels 100 milions d'euros previstos per a infraestructures municipals. Des del govern municipal s'ha considerat interessant donar trasllat a la població benissera d'aquesta iniciativa perquè tots els ciutadans, entitats, associacions i organitzacions que ho desitgen puguen enviar les seues observacions, projectes i idees abans del 30 de març al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Aquelles persones que ho estimen oportú, també poden enviar aquestes mateixes iniciatives a l'ajuntament a través de les adreces electròniques Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., delegacions encarregades de canalitzar projectes estratègics del municipi.