L'ajuntament treballa per a reactivar l'Associació Turístic Empresarial de Benissa

• Jorge Ivars: “La col·laboració públic-privada està sent fonamental en el nostre creixement com a destinació.”
• El departament de Turisme manté les primeres reunions amb empreses interessades a formar part d'ATEBE.

Aquestes últimes setmanes s'han mantingut les primeres reunions amb diferents sectors econòmics del municipi que tenen com a objectiu fonamental afavorir la reactivació de l'Associació Turístic Empresarial de Benissa, ATEBE i que busca en última instància continuar enfortint els llaços entre l'administració local i les empreses del territori.
Jorge Ivars, màxim responsable de Turisme, ha demostrat amb la seua gestió la defensa contundent de l'impuls de les relacions entre el teixit econòmic i social i les institucions públiques. Segons ha manifestat l'edil, “ara més que mai és important seguir amb una estratègia que ha sigut efectiva”. Ivars ha continuat la seua intervenció destacant la necessitat de “treballar sota paràmetres de governança per a definir accions i iniciatives que nasquen de la reflexió conjunta i siguen afavoridores per a les empreses de Benissa”.
La col·laboració es veurà reforçada amb la incorporació de noves empreses i autònoms de diferents sectors (hostaleria, allotjament turístic, golf, tenis, hípica, nàutica, empreses immobiliàries, subministraments hostalers i comerç tradicional) que presten els seus serveis en el terme municipal de Benissa.
Segons manifesta l'àrea tècnica, està prevista la convocatòria a mitjan gener de l'Assemblea General d'ATEBE en la qual hi haurà renovació de càrrecs per a la Junta Directiva. Jorge Ivars ha animat a totes aquelles persones que vulguen formar part de la mateixa que es posen en contacte amb el departament de turisme a través del telèfon o per mitjà de correu electrònic.