La Guia Snorkel de la Costa Blanca es presenta a Benissa

• Primera guia d'Espanya que tracta específicament les rutes d'esnórquel.
• José Mancebo: “La Marina Alta i Benissa són un enclavament privilegiat per a la pràctica d'esports aquàtics”.
• Arturo Poquet: Benissa té intenció de continuar potenciant el turisme lligat a les activitats d'oci aquàtic i esportiu sota el paraigua del producte #BenissaNaturSport.

L'Ajuntament de Benissa ha presentat hui en Tourist Info Benissa Platja la Guia de Snorkel en la Costa Blanca elaborada pel prestigiós divulgador marí, Rafa Martos, un document pioner al nostre país amb el qual es pretén acostar al púbic la bellesa de tot el litoral marí de la comarca i de la resta de la província.
Aquesta guia està dirigida a totes les persones que tinguen interés per la mar, el medi natural o la vida marina, i té com a objectiu fonamental popularitzar i fomentar la pràctica del tub respirador, un esport que a diferència del busseig, no requereix titulació ni formació i és adequat per a totes les edats i que, a més, resulta el millor mitjà per a descobrir un univers de llibertat i tranquil·litat de manera sostenible i respectuosa.
A la presentació ha assistit l'autor de la pròpia guia, l'alcalde del municipi, Arturo Poquet, el regidor de Turisme, Jorge Ivars, el Director del Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca, José Mancebo, una nodrida representació de membres de la corporació i grups d'interés relacionats.
En la seua intervenció, José Mancebo ha destacat la necessitat de continuar promocionant les activitats aquàtiques, especialment en un enclavament privilegiat com és la comarca de la Marina Alta i, especialment, la costa de Benissa.
Poquet ha destacat una de les línies fonamentals de treball del departament, afirmant que “Benissa té intenció de continuar potenciant el turisme lligat a les activitats d'oci aquàtic i esportiu, englobant-se totes elles sota el paraigua del producte #BenissaNaturSport”.
I és que la bellesa i la riquesa marina de les costes benisseres són l'escenari ideal per a la pràctica del tub respirador, tal com han declarat totes les persones assistents a la presentació.