Acció promocional ‘Rasca i guanya’ per a dinamitzar el comerç i l'hostaleria de Benissa

• Comerç AFIC-CREAMA dotarà amb 25.000 euros una iniciativa amb la qual es pretén reactivar el comerç de Benissa.
• Isabel Bou: “Es tracta d'un complement perfecte al programa d'ajudes directes a les empreses”.
• Arturo Poquet: “Pretenem incentivar i dinamitzar el teixit comercial”.


Després de més de dos mesos amb l'economia local en un coma induït provocat per la crisi sanitària del coronavirus, ha arribat el moment d'incentivar el consum a Benissa. Quina millor manera de fer-ho que a través d'un sistema de premis en els quals la clientela podrà aconseguir importants descomptes per a adquirir productes o serveis de diferents negocis del municipi. ‘Rasca i guanya’ és el nom que ha rebut l'acció promocional amb la qual el consistori pretén posar en marxa i accelerar la reactivació del teixit comercial benisser. L'àrea tècnica de la regidoria de Comerç AFIC-CREAMA ha ideat una iniciativa que estarà dotada amb 25.000 € a repartir entre tots els comerços participants i que compta amb el suport de la Associació de Comerç i Empreses de Benissa.
El període d'inscripció perquè les empreses puguen adherir-se a aquesta actuació promocional, començarà demà dia 3 de juny i serà de 10 dies hàbils. Després d'aquest període, el departament competent organitzarà en un termini no superior a dos setmanes, la dinamització que previsiblement s'estenga durant tot el mes de juliol.
La regidora responsable de l'àrea, Isabel Bou, ha manifestat que “es tracta d'un complement perfecte al programa d'ajudes directes a les empreses”. Amb aquesta acció ha afegit “busquem contagiar a Benissa d'il·lusió per a recuperar una economia local que ha estat apagada durant més de 8 setmanes”. Arturo Poquet, alcalde del municipi ha volgut animar a la població al fet que isquen a fer les seues compres a Benissa. “És un bon moment per a deixar la compra telemàtica a un costat, oblidar-se de les grans plataformes digitals i recuperar la nostra essència com a poble”, ha dit el primer edil.
Poquet ha tancat la seua intervenció manifestant que es tracta d'una acció amb la qual pretenem “incentivar i dinamitzar el teixit comercial”.