Turisme presenta “8 maneres de gaudir de Benissa des de casa”

• El departament de Turisme ofereix un viatge virtual per Benissa a través de la pàgina web benissa.net
• Jorge Ivars: “Tenim un equip de professionals capaç d'adaptar l'oferta a les necessitats de la gent”.

L'Ajuntament de Benissa a través de la regidoria de Turisme ha presentat aquesta setmana a través del seu blog allotjat en la pàgina web benissa.net una entrada sota el títol “8 maneres de gaudir de Benissa des de casa”. Al llarg d'aquestes dues últimes setmanes de confinament, el consistori, a través de les diferents plataformes digitals, ha anat informant de manera periòdica sobre l'evolució de la crisi sanitària, però, a més, ha posat a la disposició de la ciutadania un ampli catàleg de recursos i activitats lúdiques per a fer a casa. L'última d'elles ha sigut iniciativa de l'àrea de turisme i té com a objectiu oferir un viatge virtual per Benissa sense eixir de les quatre parets de les nostres llars.
Amb un sol clic es podrà visitar el centre històric del municipi, gaudir de les espectaculars cales del municipi, preparar senzilles receptes tradicionals o aprendre una mica més sobre els increïbles vins de la nostra localitat, entre altres.
El regidor, Jorge Ivars, ha volgut destacar la importància de continuar innovant, afegint que “hem d'aprofitar aquests moments de confinament per a aguditzar el nostre enginy”. Precisament enginy, ha dit Ivars “és una de les principals virtuts de l'equip que dirigeix la tècnic municipal Loli Vicens”. Ha tancat la seua intervenció destacant que “tenim un gran equip de professionals capaç d'adaptar l'oferta a les necessitats de la gent”.