El comerç de Benissa enamora per Sant Valentí

• Comprar en establiments associats a l'ACEB permet entrar en el sorteig de quatre sopars romàntics i quatre pastissos de cors.
• Isabel Bou: “‘Enamora’t comprant a Benissa’ és una campanya amb la qual pretenem dinamitzar el comerç durant la setmana de Sant Valentí”

‘Enamora’t comprant a Benissa’ és el lema publicitari de la nova campanya que ha llançat hui mateix el teixit comercial i empresarial de Benissa. I és que amb l'arribada del dia de Sant Valentí, moltes persones senten la necessitat de fer un regal especial a les seues parelles. Per això, l'Associació d'Empresaris i Comerciants de Benissa en col·laboració amb AFIC-Crema i l'Ajuntament de Benissa han volgut aprofitar la setmana per a sortejar quatre sopars romàntics i quatre pastissos de cors de restaurants i pastisseries del municipi. Podran participar en l'acció totes aquelles persones que decidisquen fer les seues compres entre el 10 i el 14 de febrer en establiments associats a l'ACEB. La regidora de comerç, Isabel Bou, ha manifestat que es tracta "d'una campanya amb la qual pretenem dinamitzar el comerç durant la setmana de Sant Valentí”.