L’antic edifici de l’IES de Benissa ja està preparat per a estrenar-se com a nova seu de les Proves d’Accés a la Universitat

proves pau

Les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) s'estrenen demà, dimarts 4 de juny, en l'antic IES Josep Iborra. Un total de 240 alumnes de diversos instituts de la Marina Alta, com l’IES Antoni Llidó i l’IES Núm. 1 de Xàbia, l’IES Matemàtic Vicent Caselles de Gata de Gorgos, l’IES Teulada, l’IES Pedreguer, l’IES Ifach de Calp i l’IES Josep Iborra de Benissa s’examinaran al tribunal 11 en aquestes infraestructures.

Les proves, de rellevant importància per a l'alumnat, començaran a les 9.30 h del matí, finalitzant a les 19.15 de la vesprada durant els tres dies, fins dijous 6. L'alumnat s’examinarà de coneixements com Alemany, Biologia, Castellà, Valencià, Dibuix Tècnic II, Disseny, Economia de l'empresa, Física, Química, Anglés o Geografía, entre altres assignatures.

Per preparar aquestes proves s’han realitzat accions conjuntes amb la policia per coordinar l'afluència de persones en la zona de l’antic institut i s’ha proporcionat a l’alumnat que ve d’altres municipis un plànol amb tots els pàrquings de Benissa perquè puguen estacionar els seus vehicles.

Des de l’ajuntament de Benissa es vol agrair a l’Universitat Miguel Hernández l'organització d'aquestes proves junt amb la col·laboració del professorat i direcció de l’IES Josep Iborra, la Policia Local, personal de l'Ajuntament de la brigada d'obres i conserjeria, així com a la regidoria de educació.