Dos benissers participen en la final de curtmetratges del concurs de Jóvens Promeses

curtmetratges jovens

 

Dos jóvens de Benissa varen participar recentment en la final de curtmetratges del concurs Jóvens Promeses, organitzat per la Xarxa Jove Marina Alta a Pedreguer. Víctor Ruiz (amb el curt Monotonia) i Daniel Moreno (Hip hip Hurrarg) varen acudir a un acte dedicat a la categoria cinematogràfica que comprengué les projeccions dels films dels inscrits i les inscrites en una convocatòria que es realitzà a finals de 2018, junt amb altres curts de joves realitzadors i realitzadores de Gata de Gorgos, Orba, Pedreguer, Xàbia, Dénia i Pego.

Finalment, després de la deliberació i veredicte del jurat, el guanyador fou Sergi Monfort Ferrer, de Gata de Gorgos, amb el film Me aburría y he hecho Dogville.

Des de la Xarxa Jove Marina Alta, entitat integrada dins la MACMA –Mancomunitat Cultural de la Marina Alta–, expliquen que “aquest concurs de talents es plantejà per promoure i impulsar la dinamització i estimulació dels joves i les joves de la Marina Alta i alhora facilitar-los una plataforma per difondre el seu talent”.