‘Descobreix la nostra Comarca’ recorrerà les fonts i els llavadors de Benissa

Descobreix la nostra comarca Benissa

 

Aquest pròxim diumenge dia 17, el cicle de activitats organitzades pel Grup de Muntanya Margalló i l’Ajuntament de Benissa se realitzarà una nova sortida programada dins del cicle ‘Descobreix la nostra Comarca 2019’. En aquesta ocasió l'activitat serà una ruta circular amb sortida i arribada a Benissa, visitant diferents fonts i llavadors del nostre terme municipal.

La sortida serà a les 8.30 h del matí des de l'aparcament del Col·legi Públic Manuel Bru de Benissa. Aquest recorregut de dificultat mitjana, estarà guiat per Miguel Ángel Soliveres Fullana, del GM Margalló i transcorrerà per espais com el llavadors del Pou d’Avall, Santa Anna, Orxelles o Nusols, entre altres indrets. La distància és de 6,5 km, la durada serà de 3 hores i mitja aproximadament, i el desnivell de 225 metres.

‘Descobreix la nostra Comarca 2019’ torna amb èxit com una de les iniciatives amb millor acolliment ja que pretén aproximar la riquesa paisatgística del nostre entorn més immediat, amb activitats dirigides a tota la família i amb diferents graus de dificultat, una aposta ferma per posar en valor la riquesa de l'entorn de la Marina Alta. Per a participar, com sempre, és obligat inscriure's en el Palau d'Esports Sant Pere, al tel. 965 733 392 o per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans de les 12.00 hores del divendres 15 de febrer.

Com en la resta del cicle, és necessari portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Es recomana que, si es porta gos, que vaja nugat. Aquesta activitat és la tercera realitzada en l'actual cicle, comptant fins al moment amb una àmplia participació.