El comerç local de Benissa obri les seues portes per Nadal

El pròxim dissabte, 8 de desembre, el comerç local de Benissa romandrà obert a fi de facilitar les compres nadalenques a veïnes, veïns i visitants. Tanmateix, el mercat setmanal situat al carrer San José, el qual ofereix gran varietat de fruita, verdura, roba i complements, també tindrà lloc aquest dissabte de matí.

L’obertura del comerç suposa una oportunitat més d’avançar les compres nadalenques en l’entorn local, una prioritat marcada per AFIC-CREAMA i l’Ajuntament de Benissa que han treballat de forma conjunta i transversal per millorar els resultats d’aquest tipus de campanya especifica.

Cal assenyalar, tal com indica la regidora de comerç, Carol Ivars que ‘aquesta obertura del comerç ha d'animar tant als veïns i veïnes de Benissa com als turistes i visitants, alhora que visiten Benissa i gaudeixen realitzant les seues compres en els comerços del municipi’ també assenyala i recorda que ‘per les compres que realitzen poden participar en el sorteig de 2000 € en premis de la campanya de Nadal el Comerç de Benissa brilla per Nadal’.

Aquesta obertura ve a unir-se a les múltiples propostes incloses dins d'una campanya que té per objecte dinamitzar l'activitat comercial del municipi, un dels pilars fonamentals de l'economia local.