L'equip de govern de Benissa celebra una nova Trobada amb la Ciutadania

encontre obert zona costanera

 

 

Aquesta reunió, ja celebrada en anteriors ocasions, permet posar en comú les necessitats i demandes ciutadanes i les actuacions previstes per l'equip de govern, establint un diàleg directe entre l’ajuntament i les veïnes i els veïns.

En aquesta ocasió, de nou es realçarà la reunió dirigida a la ciutadania que té la seua residència en la zona costanera del municipi, un col·lectiu que compta amb unes necessitats específiques amb les quals el consistori es troba actuant des de fa mesos.

A la reunió d’aquest dijous 11 d'octubre (16.30 h, Aula de la Mar) acudiran els membres de l'equip de govern, arreplegant les demandes plantejades en l'anterior trobada i realitzant un balanç d'actuació sobre les mateixes. També es presentaran al públic les noves propostes sobre les quals es vol generar un debat entre les persones assistents.

En la reunió a celebrar està prevista l'assistència de veïnes i veïns de parla alemanya i anglesa, a qui se’ls facilitarà traducció. L’objectiu d’aquestes trobades és obtenir de primera mà la informació sobre l'eficàcia de determinades actuacions, així com conèixer de forma directa com millorar en els serveis que s’ofereixen en aquesta zona. De la mateixa manera, suposen una basa fonamental per a treballar en la integració i participació de determinats col·lectius en la presa de decisions des de la corporació.