Les filaes de Moros i Cristians de Benissa reciclen més de 24.700 envasos de vidre durant les festes

campanya reconquesta del vidre 2018 w

La Reconquesta del Vidre, una iniciativa engegada per l'entitat Ecovidrio, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de Benissa, va recuperar 6.500 kg d'envasos de vidre, l'equivalent a més de 24.700 envasos, durant les festes de Moros i Cristians de Benissa en els contenidors assignats a la campanya.

Amb aquesta xifra Benissa se situa en la primera posició del rànquing Dolçaines, en reciclar cada persona 12,62 kg d'envasos de vidre, a l'espera de conèixer els resultats de la resta de poblacions participants.

D'altra banda, la filà guanyadora del sorteig del miniglú i el lot de productes de la terra va ser la de les Beduines, que en l'acte de lliurament va estar representada per Esther Gimeno Ivars i Silvia Ramírez Buigues, acompanyades per Juan Miguel Ortolá Ferrer, el nou President de l'Associació de les Festes de Moros i Cristians de Benissa, Doménec Miralles, regidor de Festes i Rubén Moncho, de Benissa Impuls.

Domènec Miralles ha assenyalat que “sis tones i mitja és una xifra important per a aquesta acció de reciclatge en les Festes de Moros i Cristians, per la qual cosa la valoració és molt positiva”.